Reede hommik

“Its Friday Friday Friday” või kuidas see Rebecca Black meil lauliski.
Bahreinis tähendab see teadagi nädalavahetust, mis algab neljapäeval.
Kui keegi teile kunagi piimajõgesid ning pudrumägesid peaks Lähis-Idas kokku lubama, siis teadke, et siinsetes riikides ongi levinud nädalas vaid 1 vaba päev- reede.
Riigiasutustes ning rahvusvahelistes firmades küll ka 2-päevane.
Mu kunagised vabad laupäevad-pühapäevad tunduvad täiesti puhkustena, nüüd meenutades.
Mida teha karantiini ajal? Bahreinis meil karantiini pole, aga ega siin kõrbes polegi eriti midagi, nädalavahetustel käiakse kinos või restoranis- need kõik on hetkel suletud, ainult take-away saab.
Peikad ka kõik kodudesse suletud, no elu või asi, aga võib-olla ongi hea, saan mõned pikalt ootele pandud postitused ära teha.
Hommikul ärgates avastasin, et kodus pole joogivett (kindlasti ei soovita Lähis-Idas kraanivett juua) ning siis kimbutas juba ka kohviisu, otsustasin kodu kõrval olevast Tai kohvikust läbi hüpata.
Eks raske aeg ole hetkel kõigil, firmad ning ettevõtted kannatavad, aga just aasialased saavad kõige rohkem hukkamõistu, nii, et minu otsus just sellest pereäris oma kohv saada oli kindel. ( Enne viirusepuhangut oli plaan märtsis Taisse ning Balile minna, eks tuleb kaugemasse tulevikku lükata)
Pood-kohvikusse sisse astudes ei saanud poepidaja üldse aru, istus laua taga, lahendas ristsõna ning jäi mulle lihtsalt üllatunult otsa vaatama, ega palju kliente praegusel ajal poodi vist ei satu.
Kui paljud teist on aasia-pärast kohvi joonud? See on IMELINE! Eriti kuulsad oma kohviga on näiteks Vietnamlased.
Aasia poed/söögikohad on veel ka selle poolest head, et sealt saab sealiha toite ning kamarat, mis on Bahreinis elades teadupärast eriline.
Muidugi peavad teenindajad alati üle küsima ning teadustama, ega ostja moslem pole.
Külmikust avastasin idusid, kuna olen suureks trennihundiks hakanud, jätsin küpsised riiulile ning lapsendasin koju viimiseks hoopis paki neid ilusaid värskeid mungoabeebisid.
Ja siis!
Riiulil merevetika/-adrukrõpsud! Olete proovinud?
Minule andis esimest korda proovida Singapurist pärit sõbranna meie Prantsusmaa reisil, need on niiiiii head! Krõmpsud ja kalased, meenutavad maitselt neid pisikesi kalaribasid, mis eestiski saab, kõik maal elavad naabrionud armastavad neid õlle kõrvale ampsata, teate küll neid ribasid, eks.
Nipet-näpet varusin veel, teisest poest haarasin 6-packi pudelivett ning kodus tagasi i am.
Mis nüüd? Noh, ei ole otsustanud kas blogi-trenn-trenn või blogi-blogi-trenn-pesupesemine, valikus on ka korteripuhastus-netflix-blogi-blogi, aga ilmselt kirjutan natukene, siis lähen ajan olematut musklit pisut punni ja siis tulen kirjutan edasi.
Stay tuned, laav ya!90433323_208570466909870_2773400282996932608_n

Üks kommentaar “Reede hommik

  1. Mann

    Olen eile õhtust(tänud Perekool:)) Su blogi sisse ahminud-aitäh, aitäh! Loed nagu head raamatut ja kui veel avastasin, et töötame samal erialal, no eriti vauuu! Kas Sa olid ka varem iluvaldkonnaga kokku puutunud või saabki seal tööle nii, et teed koolitused läbi ja valmis? Eestis on seis selles vallas pisut segane, on ju kosmeetikakoolid(ca 2a) ja samas keegi ei kontrolli. Venemaal jälle ei saa kosmeetikuna(ka lihtsad hooldused mitte aparaadid ega süstid) töötada enne kui oled med.kooli läbinud.
    Ise panin salongi ndl tagasi kinni-ega 2m pealt on raske protseduure läbi viia, vbla juuksurid saaksid veel hekikääridega hakkama, ja olen valmis ca paarikuuliseks puhkuseks. Õnneks on nii palju sarju vaatamata, nii palju raamatuid lugemata ja kui veel boonusena kukuvad sellised pärlid nagu Sinu blogi, siis ei tundu tulevik nii tume ühti.
    PS! Kui teemadest peaks puudu tulema, siis ootan põnevusega, millised on teil kõige nõutumad protseduurid, millised kõige ägedamad(efektiivsemad), mis hinnaklassi jäävad jne. Ise pean end päris profiks aga nt filipiinlaste tavalise manuaalse massaazini ei küüni ma kunagi. Eelmisel aastal Filipiinidel olles oleksin liialdamata enamuse ajast nende käte all veetnud, sülg suu nurgast valgumas ja jalg vahepeal käimas nagu kutsadel sügamise ajal:)

    Meeldib

Lisa kommentaar