Öised mõlgutused

Kell on 4.22 öösel ja mul ei tule und, sest mind painavad mõtted Aafrikas nälgivatest lastest ning sellest kas keegi ripsmepikendustel teemante enam ei kasutagi?
Kui veel Eestis elasin oli see jõle popp, no mul endal oli igal ripsmel vähemalt kaks rida kivikesi, hea kui silmi lahti jaksasin hoida.
Hispaanias keegi ripsmepikendusi ei kasutanud, vähemalt mina kunagi ei näinud.
Bahreinis ka väga pole, siin pole häid tegijaid ning usulistel põhjustel väga kanda ei saa (enne palvetamist peavad nad end pesema ning olema täielikult ilma “lisadeta”, ilma meigita ning ripsmepikenduste liim ei kvalifitseeru lubatu alla, seda ei saa palvuse jaoks eemaldada), siin kasutatakse pigem neid ühekordselt paigaldatavaid. Samal põhjusel ei tohi naistel ka geelküüsi ega tavalist lakki olla.
No, ja nüüd ma näen FB Eesti ilugruppides pidevalt ripsmepikenduste kuulutusi, aga kuskil pole kivikesi näha ega mainitud.
Eks moed ikka tulevad ja lähevad, aga alati on see grupp inimesi, kes vanadesse tavadesse nn kinni jäävad, a ma ei näe üldse kuskil enam.
Liiga 2010-ndad? Üldse keegi ei kasuta enam?
Või on see mingil põhjusel keelatud nagu kartulite praadimine (või mis selle kartuli praadimisega oligi. Eiii, nüüd ma tahan hoopis praekartulit!)
Palun, ma vajan vastuseid, ma tahan, et uni tuleks 🙏

(Pole kindel kui palju siit aru on saada, aga omal ajal jagus neid kivikesi ikka igale poole)

2 kommentaari “Öised mõlgutused

Lisa kommentaar